Meer Spunk? Like ons
of volg ons

Hoe word ik hoer?

Door Spunk op 1 februari, 2010

Opeens heb je het: Je wordt hoer! Helaas bellen de pooiers niet zomaar bij je aan, en zijn ook de loverboys in geen heinde en verre te bekennen. Wat nu? Denise en Inez gaan op pad.

1 SHARES

 We zijn volledig omringd door geëtaleerde hoeren. Gehuld in kinky reetveters lonken ze naar potentiële klanten. Geile mannetjes kiezen hun lichtekooien zorgvuldig uit en proberen genadeloos af te dingen. De wallen, daar bevinden wij ons nu. Hier hebben we afgesproken met Karina (38 jaar, volwaardig prostituee) en zullen we eindelijk ontdekken hoe je hoer wordt. ‘Nou, loop maar mee dan.’ Karina loert afwachtend tussen haar gekrulde wimpers door en slaat haar geblondeerde lokken over haar linkerschouder. Gehoorzaam volgen we de parfumwalm en proberen we Karina’s typische hoerenloopje te imiteren. ‘Als jullie me op een koppie koffie trakteren, kunnen we hier wel even praten.’ Ze opent de deur van een bruin café op de hoek van de straat.

 

Met dampende cappucino voor onze koude neusjes onthult Karina alle kneepjes van het vak. 'Ik raad je aan te kiezen voor de raamprostitutie. Je bent dan van niemand afhankelijk, hebt een eigen plekje en bepaalt zelf de tarieven. De huur verschilt per raam. Zelf betaal ik honderdtwintig euro, maar heb dan ook een toplocatie. Toen ik net begon had ik een kast (kamer, red.) van veertig, maar er komt geen kip op af als jij in je kinky pakkie voor een beschimmeld venster staat. Investeer dus in een goede plek. Als je een winkel zou beginnen kocht je ook geen beerput. Op een mooi plekkie verdien je wel drie keer zo veel.’ ‘Wat verdien je dan?' vraagt Denise achteloos terwijl het verlangen naar antwoord vurig brandt. 'Het hangt er maar net vanaf. Ik heb maanden gehad dat ik maar tweehonderdvijftig euro verdiende, maar sinds mijn nieuwe kast zijn er ook tijden van tienduizend. De tarieven zijn als volgt; vijfendertig euro voor een kwartiertje, da’s de basisprijs. Voor pijpen en neuken vraag je minstens vijftig euro, als je een beetje zelfrespect hebt in ieder geval.’ Ze trekt haar zwaar getekende wenkbrauw even op. ‘Het leukere werk is vijfenzeventig voor een half uur. Standjes enzo. Gebruik dan wel altijd glijmiddel, en zorg dat hij niet te diep stoot, daar kun je buikkrampen aan overhouden. Voor de vreemde dingetjes vraag ik nog vijftig extra.’ ‘Je bedoelt dingen als tenen likken en okselneuken?’ suggereert Inez. Ze knikt, maar gaat er verder niet op in.

 

Natuurlijk zijn er honderden redenen om te kiezen voor een baantje als hoer, we zijn benieuwd naar die van Karina. Karina: ‘Ik wilde graag een hond kopen. Ik was zestien jaar, woonde al een tijdje op mezelf en voelde me een wat eenzaam. Natuurlijk had ik geen geld, maar via de prostitutie wist ik het snel bij elkaar te sprokkelen. Ik heb Kyra nog jaren gehad, het was een heerlijk beest.’ Wij kijken elkaar ongelovig aan.‘Er zijn ook mensen die een lening nemen voor dit soort uitgaven,’ merkt Inez op. ‘Ja, daar heb ik ook aan gedacht. Maar weet je, dat moet je ook weer allemaal terugbetalen. Ik zou er schulden aan overgehouden hebben, en was dan uiteindelijk toch wel de prostitutie ingerold.’ ‘Heb je er geen spijt van?’ ‘Nee. Het is zwaar werk, natuurlijk, maar het heeft ook zijn charmes. Bovendien is het goed geregeld in Nederland, er zijn strenge regels en niemand heeft het recht om dingen met je te doen die jij niet wilt. In het begin vond ik het wel moeilijk, ik werkte toen ook illegaal. Je mag namelijk pas vanaf je achttiende in de prostitutie werken.’ Denise kijkt beteuterd. Het duurt nog wel een tijdje voor ze achttien wordt. 'Ook mag je alleen als EU-inwoner legaal werken. Vreemd eigenlijk, want dit geldt alleen voor de prostitutiebranche en niet voor andere beroepsgroepen. Maar met het oog op vrouwenhandel is dat ook wel logisch.' We knikken begrijpend.

 

‘Hoe begin je zo’n eenmansbedrijfje?’ vraagt Inez. Karina: ‘Wil je een legaal prostitutiebedrijf beginnen, dan moet je bij de gemeente een vergunning aanvragen. Die krijg je alleen als je werkplek voldoet aan eisen zoals brandveiligheid, arbeidsomstandigheden en hygiëne. Daarnaast krijgt de exploitant of baas (je kunt ervoor kiezen om eigen exploitant te zijn, maar iemand aanstellen als ‘manager’ is ook een optie) te maken met de arbeidsinspectie, de Arbodienst, het UVW en vast nog veel meer.' Ze schudt even met haar volgeplamuurde make-uphoofd. 'Ik weet ook allemaal niet precies hoe het werkt met die juridische rompslomp. Wat ik wel weet is dat ik voor elke euro die ik verdien negentien eurocent moet afstaan aan de belasting. Je vraagt hiervoor, voordat je begint te werken, een BTW-nummer aan en vult wat formulieren in. Ze willen alles van je weten: je sofi-nummer, persoonlijke gegevens, alles. Je bent ook verplicht je echte naam in te vullen, een werknaam accepteren ze niet.’ Ineens beseffen we dat Karina waarschijnlijk helemaal geen Karina is.

 

Goed, dan hebben we een kast, een manager en een BTW-nummer, maar wat dan? Karina: ‘Tijd om te shoppen! Als goede prostituee heb je nog flink wat spullen nodig: make-up, condooms, glijmiddel, keukenrollen, massage-olie, badlakens, vloeibare zeep, washandjes en kleine gastendoekjes. Of je verder nog seksuele hulpmiddeltjes gebruikt, laat ik helemaal aan jullie over.’ Ze ziet onze vragende blikken en verklaart haar werkwijze. ‘In mijn vak is hygiëne het toverwoord. Zo moet de klant, voordat je met hem aan het werk gaat, zijn penis over de rand van de wasbak leggen. Dan kun je goed zien of hij wel schoon is, en kun je nog altijd weigeren, mocht hij een walgelijk zaakje hebben hangen. Vervolgens was je zijn geslacht met vloeibare zeep en een washandje. Om na afloop het gevulde condoom te verwijderen gebruik je de keukenrol, maar de geroutineerde klant doet dat meestal zelf. Zijn piemel wrijf je nog even na met een vochtig doekje.’

 

Verbaasd over Karina’s praktische werkwijze, luisteren we nog een tijdje verder. Ze praat over seks alsof ze vakken vult in de Albert Heijn. Zo legt ze uit hoe je zo weinig mogelijk tijd kwijt kunt zijn aan pijpen (‘Concentreer je op de eikel, de rest doet er niet toe. Beweeg in gelijkmatige halen op en neer, terwijl je zuigt alsof het een rietje is en zijn ballen zachtjes masseert. Binnen drie minuten staat hij weer buiten.’) en wat je doet met lastige klanten (altijd aardig blijven, maar meteen de alarmbel laten rinkelen!). Zoals Karina het ons voorschotelt, klinkt het allemaal doodnormaal. Met het gemak dat een slager zijn varkens verkoopt, verkoopt een vrouw haar lichaam. En het verdient heel wat meer dan een baantje achter de kassa. Dus mocht je altijd al gedroomd hebben van een duitse herder of labrador? Je weet nu wat je te doen staat.

 

Toen.

Meer Spunk? Like ons
of volg ons
Anoniemm 2010-02-01 03:58:19

120 euro per wat? Dag? Week? Maand?

henk 2010-02-06 15:18:24

ze zeggen , Hoeren worden geboren Pooiers worden Gemaakt

Wendy 2010-02-21 20:20:19

Waarom wordt dat woord nog steeds gebruikt? We zijn gewoon entertainers.

SmammaAbnob 2011-05-05 18:35:55

Lees het hele blog, pretty good

ap 2011-05-16 11:51:19

ik wil wel een jonge meid tot hoer op leiden . wie intresse hebt mail naar geldgebrek@rambler.ru

sex 2011-07-03 12:06:52

Vrouwen die hoer willen worden van 18 jaar en ouder. Mogen mij mailen: sexcort@live.nl

bigbanna 2011-11-10 01:24:45

Vrouwen die snel groot geld willen verdienen als hoerzijnde kunnen mij mailen naar G-unitpower@hotmail.com